Головна  →  Звіти  →  24 серпня 2023

Звіт про проведення громадського обговорення проєкту Міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки

1. Орган виконавчої влади, який проводить електронні консультації з громадськістю:

Департамент охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Назва проєкту документа, винесеного на обговорення:

Проєкт Міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки (далі – проєкт Програми).

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва - відвідувачі Єдиного веб-порталу територіальної громади міста Києва (https://kyivcity.gov.ua/).

В обговоренні проєкту Програми, яка проводилось  в період з 26 липня по 15 серпня 2023 року,  взяли участь 16 користувачів, з яких підтримали проект Міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки - 16 користувачів, не підтримали проект - 0, запропоновано пропозицій - 0.

4. Інформація про  пропозиції, що надійшли до органу влади за результатами обговорення:

1. Пропозиції до проєкту Програми від користувачів Єдиного вебпорталу територіальної громади міста Києва (https://kyivcity.gov.ua/) не надходили.
  2. Отримано 5 листів щодо проєкту Програми від громадськості із вдячністю за розробку та подальше впровадження міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки (лист представництва Фундації АНТИСНІД-США в Україні від 02.08.2023 №02/08/23-35, лист Го «Воля і єдність народу» від 01.08.2023 №11, лист БО «Благодійний фонд «Я ЖИВУ»» від 04.08.2023 б/н, лист ГО «Громадська ініціатива «Нова якість життя»» від 03.08.2023 №7, лист Асоціації патологів України від 31.07.2023 №17).

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Проєкт Міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки  пройшов громадське обговорення.

Перейти до спискуВерсiя для друку