КМДА Київська міська державна адміністрація

24 серпня 2023

Звіт про проведення громадського обговорення проєкту Міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки

1. Орган виконавчої влади, який проводить електронні консультації з громадськістю:

Департамент охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Назва проєкту документа, винесеного на обговорення:

Проєкт Міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки (далі – проєкт Програми).

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва - відвідувачі Єдиного веб-порталу територіальної громади міста Києва (https://kyivcity.gov.ua/).

В обговоренні проєкту Програми, яка проводилось  в період з 26 липня по 15 серпня 2023 року,  взяли участь 16 користувачів, з яких підтримали проект Міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки - 16 користувачів, не підтримали проект - 0, запропоновано пропозицій - 0.

4. Інформація про  пропозиції, що надійшли до органу влади за результатами обговорення:

1. Пропозиції до проєкту Програми від користувачів Єдиного вебпорталу територіальної громади міста Києва (https://kyivcity.gov.ua/) не надходили.
  2. Отримано 5 листів щодо проєкту Програми від громадськості із вдячністю за розробку та подальше впровадження міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки (лист представництва Фундації АНТИСНІД-США в Україні від 02.08.2023 №02/08/23-35, лист Го «Воля і єдність народу» від 01.08.2023 №11, лист БО «Благодійний фонд «Я ЖИВУ»» від 04.08.2023 б/н, лист ГО «Громадська ініціатива «Нова якість життя»» від 03.08.2023 №7, лист Асоціації патологів України від 31.07.2023 №17).

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Проєкт Міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров'я столиці» на 2024–2025 роки  пройшов громадське обговорення.

При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.