КМДА Київська міська державна адміністрація


24 травня 2023

Звіт про проведення громадського обговорення проєкту Міської цільової програми сприяння розвитку промисловості, підприємництва та споживчого ринку на 2024 - 2025 роки

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт Міської цільової програми сприяння розвитку промисловості, підприємництва та споживчого ринку на 2024 - 2025 роки.

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Громадські організації та об’єднання підприємців та промисловців; підприємства, організації та об’єднання; бізнес - відвідувачі Єдиного вебпорталу територіальної громади міста Києва (https://kyivcity.gov.ua). В обговоренні проєкту взяв участь 1 користувач, з яких підтримав проєкт рішення 1 користувач, не підтримав проєкт рішення – 0, запропоновано пропозицій – 0.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу влади за результатами обговорення:

Пропозиції не надійшли.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Проєкт Міської цільової програми сприяння розвитку промисловості, підприємництва та споживчого ринку на 2024–2025 роки надіслано до заінтересованих сторін для погодження в установленому законодавством порядку.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.