КМДА Київська міська державна адміністрація


26 квітня 2023

Звіт про проведене громадське обговорення проєктів рішень Київської міської ради «Про найменування скверів, площі та мосту в місті Києві»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

- присвоєння скверу між будинками №№ 2, 2/25 на вул. Паньківській у Голосіївському районі Києва імені Данила Дідіка;

- присвоєння скверу в межах вулиць Сергія Берегового, Очаківської та Керченської у Солом’янському районі назви «Сквер спортсменів-захисників України»;

- присвоєння скверу біля будинків № 33 та 33-А на вулиці Сальського та будинку № 44 на вулиці Щусева у Шевченківському районі назви «Сквер саперів»;

- присвоєння безіменній площі на розі вулиць Радунської та Милославської у Деснянському районі назви «Героїв Чернігова»;

- присвоєння залізничному мосту від станції «Почайна» до станції «Троєщина» назви «Рибальський залізничний міст».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного порталу Київської міської державної адміністрації та інформаційно-телекомунікаційної системи «Платформа цифрових мобільних сервісів «Київ Цифровий».

В обговоренні питань взяло участь 33140 користувачів, з яких підтримало пропозиції 30019 користувачів, не підтримало пропозиції – 3121 користувач, запропоновано нових пропозицій - 0.

 

 

 

 

 

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Пропозиції не надійшли.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Результати громадського обговорення будуть розглянуті на черговому засіданні Комісії з питань найменувань. За результатами розгляду Комісія з питань найменувань ухвалить рекомендації Київському міському голові щодо внесення/не внесення на розгляд Київської міської ради відповідних проєктів рішень.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.