КМДА Київська міська державна адміністрація


28 лютого 2023

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту міської цільової програми «Підтримка киян-Захисників та Захисниць України» на 2023 – 2025 роки

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення: Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Зміст питання або назва проєкту акта, що виносилися на обговорення: проєкт міської цільової програми «Підтримка киян-Захисників та Захисниць України» на 2023 – 2025 роки.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні: мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного Інтернет-порталу Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), представники інститутів громадського суспільства.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли за результатами обговорення: пропозицій та зауважень не надходило.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення: проєкт міської цільової програми «Підтримка киян-Захисників та Захисниць України» на 2023 – 2025 роки надіслано до заінтересованих сторін для погодження в установленому законодавством порядку, після проведення громадського обговорення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.