КМДА Київська міська державна адміністрація


24 жовтня 2022

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту рішення Київської міської ради «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві конкурсів з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

2. Питання або назва проєкту акту, винесеного на обговорення:

Проєкт рішення «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві конкурсів з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Обговорення проходило у формі електронних консультацій на єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва, про що було оголошено у встановленому порядку (розміщено повідомлення про проведення обговорення та проєкт рішення «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві конкурсів з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка»). Електронні консультації тривали з 22 вересня 2022 року по 22 жовтня 2022 року.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Протягом консультаційного періоду до Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомлення та пропозиції щодо винесеного на обговорення проєкту не надходили. На єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва проходило електронне голосування на підтримку або не підтримку вищезазначеного проєкту. За результатами голосування на момент завершення електронних консультацій проєкт підтримано громадськістю у кількості 15 голос (так – 15, ні - 1).

 5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

За результатами голосування на єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва проєкт рішення «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві конкурсів з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка» підтримано громадськістю без зауважень та коментарів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.