КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2022

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту розпорядження начальника Київської міської військової адміністрації «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (із захоронення побутових відходів) ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «КИЇВСПЕЦТРАНС»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт розпорядження начальника Київської міської військової адміністрації «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (із захоронення побутових відходів) ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «КИЇВСПЕЦТРАНС».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проєкту взяли участь 6 користувачів, з яких підтримали проєкт розпорядження 6 користувачів, не підтримали проєкт розпорядження – 0, запропоновано пропозицій – 0.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Пропозиції не надійшли.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

За період громадського обговорення проєкту розпорядження начальника Київської міської військової адміністрації «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (із захоронення побутових відходів) ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «КИЇВСПЕЦТРАНС» стабілізувалися ціни на дизельне паливо у м. Києві.

Зниження цін на дизельне паливо на 13,8 відсотків дало можливість, на підставі звернень ПРАТ «КИЇВСПЕЦТРАНС» від 09.08.2022 № 667/01/1 та № 668/01/1, зменшити розміри тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (із захоронення побутових відходів), які виносились на громадське обговорення.

Враховуючи викладене, розпорядження начальника Київської міської військової адміністрації «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (із захоронення побутових відходів) ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «КИЇВСПЕЦТРАНС» буде видано із  зменшеними розмірами тарифів на послуги із захоронення твердих побутових відходів на 4,4 відсотка та захоронення великогабаритних побутових відходів на 6,2 відсотка.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.