КМДА Київська міська державна адміністрація


26 серпня 2021

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування «Схема оптимізації систем водопостачання та водовідведення міста Києва» та проєкту документа державного планування

1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування «Схема оптимізації систем водопостачання та водовідведення міста Києва» та проєкт документа державного планування.

2. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Київська міська рада.

3. Процедура громадського обговорення здійснюється у відповідності до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»:

- Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту документа державного планування  відповідно до п. 5 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» - 15 днів з дня оприлюднення на офіційному порталі Києва https://kyivcity.gov.ua/.

- Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати до Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в письмовій формі та на електронну адресу зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування «Схема оптимізації систем водопостачання та водовідведення міста Києва» та проєкту документа державного планування. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку не розглядаються.

- Ознайомитись із заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування «Схема оптимізації систем водопостачання та водовідведення міста Києва» та проєктом документа державного планування можна на офіційному порталі Києва https://kyivcity.gov.ua/ в рубриці – Громадськості – Консультації з громадськістю та на сайті Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) [email protected] в рубриці Діяльність – Стратегічна екологічна оцінка документів державного планування та Консультації з громадськістю.

- Отримати інформацію щодо розроблення зазначеної документації можна у відділі водопровідно-каналізаційного господарства управління природних монополій Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: 01001, м. Київ, вул. В. Житомирська, 15-А; пн. - чт. з 8:00 до 17:00, пт. з 8:00 до 15:45, або за тел. 044 270 56 41

Пропозиції подаються у письмовому вигляді до Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: 01001, м. Київ, вул. В. Житомирська, 15-А або на електронну адресу: infrastructure@ kyivcity.gov.ua.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.