КМДА Київська міська державна адміністрація


26 липня 2021

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту рішення Київської міської ради «Про затвердження Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022 – 2024 роки»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

2. Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт рішення Київської міської ради «Про затвердження Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022 – 2024 роки».

 3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Обговорення проходило у формі електронних консультацій на єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва, про що було оголошено у встановленому порядку (розміщено повідомлення про проведення обговорення,  проєкт рішення Київської міської ради,  проєкт Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022 – 2024 роки у розділі «Громадськості» рубрика «Консультації з громадськістю» та оголошення про проведення громадського обговорення в розділі «Новини»). Електронні консультації тривали з 12 по 26 липня 2021 року.

 4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Протягом консультаційного періоду до Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомлення та пропозиції щодо винесеного на обговорення проєкту рішення Київської міської ради не надходили. На єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва проходило електронне голосування на підтримку або не підтримку вищезазначеного проєкту. За результатами голосування на момент завершення  електронних консультацій звіт підтримано громадськістю у кількості 3 голоси (так – 3, ні - 0).

 5.Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

За результатами голосування на єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва проєкт рішення Київської міської ради «Про затвердження Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022 – 2024 роки» підтримано громадськістю без зауважень та коментарів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.