КМДА Київська міська державна адміністрація


22 червня 2021

Звіт про проведене громадське обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022-2024 роки

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення: Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення: Звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022-2024 роки

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Обговорення проходило у формі електронних консультацій на єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва, про що було оголошено у встановленому порядку (розміщено повідомлення про проведення обговорення, звіт про стратегічну екологічну оцінку та проєкт Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022-2024 роки). Електронні консультації тривали з 20 травня 2021 року по 18 червня 2021 року.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Протягом консультаційного періоду до Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомлення та пропозиції щодо винесеного на обговорення звіту не надходили. На єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва проходило електронне голосування на підтримку або не підтримку вищезазначеного звіту. За результатами голосування на момент завершення електронних консультацій звіт підтримано громадськістю у кількості 1 голос (так – 1, ні - 0).

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

За результатами голосування на єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022-2024 роки підтримано громадськістю без зауважень та коментарів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.