КМДА Київська міська державна адміністрація


5 квітня 2021

Повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження переліків видів безоплатних суспільно корисних робіт та об’єктів для осіб, яким призначено покарання у виді громадських робіт у місті Києві на 2021 рік»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент муніципальної безпеки.

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення.

Проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження переліків видів безоплатних суспільно корисних робіт та об’єктів для осіб, яким призначено покарання у виді громадських робіт у місті Києві на 2021 рік» розроблено з метою  затвердження переліку видів безоплатних суспільно корисних робіт для осіб, яким призначено покарання у виді громадських робіт у місті Києві на 2021 рік та затвердження переліку комунальних підприємств територіальної громади міста Києва та установ, на об’єктах яких засуджені виконують безоплатні суспільно корисні роботи у виді громадських робіт у 2021 році.

3. Альтернативні варіанти вирішення питання.

- схвалення громадськістю проєкту акта без зауважень;

- схвалення громадськістю проєкту акта із урахуванням отриманих пропозицій та зауважень.

4. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення.

- комунальні підприємства територіальної громади міста Києва та установи, на об’єктах яких засуджені виконуватимуть безоплатні суспільно корисні роботи у виді громадських робіт;

- особи, яким рішенням суду призначено покарання у виді громадських робіт у місті Києві.

5. Можливі наслідки приведення в життя кожного альтернативного рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін.

- видання проєкту розпорядження забезпечить виконання наказу Міністерства юстиції України від 29 січня 2019 року № 272/5 «Про затвердження Порядку здійснення нагляду та проведення соціально-виховної роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі», зареєстрованого в Міністерствіюстиції України 31 січня 2019 року за№ 120/33091, в частині застосування покарання у виді безоплатних суспільно корисних робіт до осіб, яким призначено покарання у виді громадських робіт.

6. Спосіб забезпечення участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін.

- публікація проєкту акта у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації www.kievcity.gov.ua у розділі  – «Громадське обговорення проєктів нормативно-правових актів».

7. Термін проведення громадського обговорення:

З 06 квітня 2021 року до 20 квітня 2021 року.

8. Форма громадського обговорення:

Електронна консультація

9. Подання пропозицій і зауважень за формою:

До 08квітня 2021 року прохання подати відповідні пропозиції або зауваження

Прізвище

___________________________________________________________

Ім’я

____________________________________________________________

По батькові

_____________________________________________________________

Тел./факс/ e-mail

_____________________________________________________________

Пропозиції

_____________________________________________________________

10. Адреса подання пропозицій і зауважень, що винесене на громадське обговорення:

У письмовому вигляді за адресою: 04074, м. Київ, вул. Вишгородська, 21, Департамент муніципальної безпеки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), тел. (044) 202 75 01 або на електронну адресу [email protected]

11. Прізвище, ім'я, по батькові відповідальної особи:

тел. (044) 202 7501, Кучер Олександр Валентинович, головний спеціаліст відділу координації з правоохоронними органами управління з питань взаємодії з правоохоронними органами Департаменту муніципальної безпеки.

12. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднений на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації у розділі «Консультації з громадськістю» не пізніше, ніж за два тижні після закінчення обговорення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.