КМДА Київська міська державна адміністрація


2 квітня 2021

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження нормативів питного водопостачання та норм споживання послуг з централізованого водопостачання, постачання гарячої води, централізованого водовідведення у місті Києві»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення: Департамент житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

2. Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення: Проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження нормативів питного водопостачання та норм споживання послуг з централізованого водопостачання, постачання гарячої води, централізованого водовідведення у місті Києві».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні: Всього у громадському обговоренні прийняло участь – 1 користувач, з яких підтримало проєкт розпорядження – 1 користувач, не підтримало проект розпорядження – 0, запропоновано пропозицій – 0.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення: Пропозиції не надійшли.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення: Встановлення нормативів питного водопостачання для визначення розрахункової кількості питної води, яка необхідна для забезпечення питних, фізіологічних, санітарно-гігієнічних та побутових потреб однієї людини протягом доби у місті Києві, а також норм споживання послуг з централізованого водопостачання, постачання гарячої води та централізованого водовідведення для проведення нарахувань споживачам цих послуг у разі відсутності або тимчасової несправності засобів обліку. За результатом проведення громадського обговорення визначено підтримку зазначеного проекту розпорядження.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.