КМДА Київська міська державна адміністрація


28 грудня 2015

Звіт про проведене громадське обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 07 квітня 2014 року № 384 «Про затвердження асортименту хліба та хлібобулочних виробів, що користуються найвищим споживчим попитом у місті Києві»

1. Орган виконавчої влади, який проводив обговорення:

Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 07 квітня 2014 року № 384 «Про затвердження асортименту хліба та хлібобулочних виробів, що користуються найвищим споживчим попитом у місті Києві»

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проекту прийняли участь 14 користувачів, надано 3 пропозиції.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

 

з/п

Пропозиція

Результат

Підстава не врахування пропозиції

1.

З тексту оригінала, запропонованого для обговорення, взагалі не зрозуміло, який асортимент хлібобулочних виробів пропонується замість того, який скасовується. Тому виносити на обговорення нема чого. КМДА інформує нас про те, що деякі події мали місце бути і що Пантелеєв П.О. (в рангу відповідального співробітника КМДА) повинен контролювати виконання асортимента.

 Не враховано

Проектом не пропонується затвердити новий асортиментний перелік, а визнати таким, що втратив чинність, діючий асортимент

2.

Убрати з переліку обговорень, запропонований мешканцям Києва, це формулювання, тому що вона  є безглуздям

Не враховано

Проект розпорядження потребує громадського обговорення, оскільки стосується прав громадян

3.

Торгівля 3 соціальними сортами хліба дуже потрібна, але чомусь ще 3 види хліба з цього списку, а саме хліб для діабетиків, до соціальних сортів не потрапили. Мені самому краще було б харчуватися висівковим хлібом за станом здоров'я, бо хворий на цукровий діабет другого типу з ожирінням. Але купую український та пшеничний соціальні, бо дешевше, а у висівкових ще і цукри відчуваються (крім ціни).

Не враховано

На сьогодні нормативно-правовими актами України термін «соціальні сорти  хліба» не визначено


5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення: 

Вказані пропозиції опрацьовані та взяті до відома.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.