КМДА Київська міська державна адміністрація


6 серпня 2020

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 26 лютого 2015 року № 171»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 26 лютого 2015 року № 171».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного Інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проекту прийняло участь 4 користувача, з яких підтримало проєкт розпорядження 2 користувача, не підтримало проєкт розпорядження – 1, запропоновано пропозицій - 1.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

№ п/п

ПІБ, дата та час отримання зауваження або пропозиції

Текст зауваження або пропозиції

Враховано/не враховано

Підстава не врахування пропозиції

1

Світлана Долеско

16.07.2020

13:03:30

 

У проекті вказано, що "Встановити Тарифи на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Комунальне некомерційне підприємство «Київська міська клінічна лікарня № 6» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), що додаються», але додатків на обговоренні немає.

Через відсутність додатків неможливо зрозуміти наскільки тарифи на медичне обслуговування є обґрунтованими.

Відповідно громадське обговорення даного проекту є неефективною дією.

Не враховано

Тарифи на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Комунальне некомерційне підприємство «Київська міська клінічна лікарня № 6» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), є додатком до розпорядження і розміщені наприкінці – після тексту розпорядження.

Оскільки проєкт розпорядження разом із додатками розміщено на офіційному порталі Києва https://forum.kyivcity.
gov.ua/projects/view.php?P=679
,   зауваження не враховані

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Вказана пропозиція опрацьована. За результатами опрацювання наданих зауважень прийнято рішення, що проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 26 лютого 2015 року № 171» буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення.

 Заступник директора Департаменту –
начальник управління цінової політики                                                        Олена СТРИЖИУС



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.