КМДА Київська міська державна адміністрація


12 червня 2020

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 24 вересня 2014 року № 1056»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 24 вересня 2014 року № 1056».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проєкту прийняло участь 2 користувача, з яких підтримало проєкт розпорядження 1 користувач, не підтримало проєкт розпорядження – 1, запропоновано пропозицій - 1.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

 

№ п/п

ПІБ, дата та час отримання зауваження або пропозиції

Текст зауваження або пропозиції

Враховано/не враховано

Підстава не врахування пропозиції

1

Григорій Полевой 
26.05.2020 11:02

 

Робіть таблиці                 БУЛО-СТАЛО. Як зрозуміти підвищення чи зниження?

Не враховано

Пропозиція не стосується проєкту розпорядження, оскільки проєктом розпорядження не переглядаються (підвищуються чи знижуються) розміри тарифів, а  вилучається пункт, яким встановлені тарифи на платні послуги з медичного обслуговування, які надаються Центральним госпіталем МВС України, внаслідок передачи відповідних повноважень від Київської міської державної адміністрації до МВС.

В порядку інформування повідомляємо, що у першому абзаці пункту 17 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 (далі – Порядок), наведено вичерпний перелік документів, що оприлюднюються на веб-сайтах, під час проведення електронних консультацій з громадськістю, а саме: інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій та текст проєкту акта, винесеного на обговорення. Оприлюднення порівняльної таблиці до проєкту акта, винесеного на обговорення, Порядком не передбачено.

Згідно з Порядком інформаційне повідомлення, окрім інших, обов’язково містить  номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення, в т.ч. щодо порівняння редакцій положень діючого акту та проєкту акта, винесеного на обговорення

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

За результатами проведеного громадського обговорення проєкту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 24 вересня 2014 року № 1056» зазначений проєкт розпорядження буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення, з урахуванням юридичних правок до вимог нормопроектувальної техніки.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.