КМДА Київська міська державна адміністрація


10 червня 2020

Повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту наказу Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про внесення змін до розмірів фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення: 

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

2. Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення: 

Проєкт наказу Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розмірів фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)».

 

3. Альтернативні варіанти вирішення питання:

а)залишити без змін діючі розміри фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію;

б)встановлення розмірів фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаватимуться за запитом на інформацію на економічно обґрунтованому рівні.

 

4. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюються дія прийняття розпорядження: 

  • запитувачі інформації - фізичні, юридичні особи, об'єднання громадян без статусу юридичної особи, крім суб'єктів владних повноважень;
  • Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

5. Можливі наслідки проведення в життя кожного альтернативного рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: 

а)залишення без змін діючі розміри фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію є:

- бажаною для населення;

- неприйнятною альтернативою для Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації),оскільки діючі розміри фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, які затверджені наказом Департаменту від 02 серпня 2017 року № 62, зареєстрованим в Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві 17 серпня 2017 року за № 159/1751 (у редакції наказу Департаментувід 21 травня 2018 року № 42) не відшкодовують нинішні фактичні витрати на зазначені послуги, що, в свою чергу не сприяєпокращеннюякості надання цих послуг тощо;

б)встановлення розмірів фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаватимуться за запитом на інформацію на економічно обґрунтованому рівні є бажаним для всіх соціальних груп та заінтересованих сторін, сприятиме наданню заявникам якісних послуг та є єдиним можливим методом, що відповідає вимогам діючих нормативно-правових документів.

 

6. Спосіб забезпечення участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін: 

Надання пропозицій та зауважень до оприлюдненого на офіційному інтернет-порталі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) проєкту наказу.

 

7. Терміни проведення публічного громадського обговорення: 

з 10 червня 2020 року по 24червня 2020 року.

 

8. Форма громадського обговорення: 

Електронні консультації.

 

9. Подання пропозицій і зауважень за формою: 

До 24 червня 2020 року прохання подавати відповідні пропозиції або зауваження. 

Прізвище ________________________________________________________ 

Ім’я _____________________________________________________________ 

По батькові _______________________________________________________ 

Організація (установа) _____________________________________________ 

Посада ___________________________________________________________ 

Тел./факс/e-mail ___________________________________________________

 

10. Адреса подання  пропозицій і зауважень, що винесені на громадське обговорення: 

Управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій, 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, cinpolit@ kievcity.gov.ua

 

11. Прізвище, ім’я, по батькові відповідальних осіб: 

  • Бойко Ірина Петрівна, тел.  (044) 202 60 80,заступник начальника управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій;
  • Лящинська Олена Григорівна, тел. (044) 202 60 75, головний спеціаліст відділу ціноутворення на соціально значущі товари та послуги управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій.

 

12. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: 

Звіт за результатами обговореннябуде оприлюднений на офіційному інтернет-порталі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.