КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2019

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту рішення Київської міської ради «Про затвердження Міської цільової програми розвитку транспортної інфраструктури міста Києва на 2019-2023 роки»

1.Орган виконавчої влади, який проводив обговорення:

Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

2.Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт рішення Київської міської ради «Про затвердження Міської цільової програми розвитку транспортної інфраструктури міста Києва на 2019-2023 роки».

 

3.Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Проєкт рішення підтримали чотири користувачі офіційного порталу міста Києва (https://forum.kyivcity.gov.ua). Зауважень, пропозицій та інших редакцій до проєкту рішення не надійшло.

 

4.Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Пропозиції по проєкту не надійшли.

 

5.Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Враховуючи, що зауважень, пропозицій та інших редакцій до проекту  рішення Київської міської ради «Про затвердження Міської цільової програми розвитку транспортної інфраструктури міста Києва на 2019-2023 роки» не надійшло, вищевказаний проєкт буде внесений до розгляду на пленарне засідання Київської міської ради в редакції, запропонованій до початку громадського обговорення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.