КМДА Київська міська державна адміністрація


14 січня 2020

Звіт про проведене громадське обговорення концептуальних напрямків щодо заявки міста Києва на участь у конкурсі Українського культурного фонду «Велика культурна столиця»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення: Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення: концептуальні напрямки щодо заявки міста Києва для участі в конкурсі Українського культурного фонду «Велика культурна столиця» (пропозиція № 1: «Fast Forward – Повний вперед!», пропозиція № 2: «To have a dream», пропозиція № 3: «Cultura Incognita»).

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні: мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного Інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні пропозиції № 1: «Fast Forward – Повний вперед!» взяли участь 8 користувачів, з яких підтримало проєкт – 7, не підтримало проєкт – 1, надано пропозицій – 0. В обговоренні пропозиції № 2: «To have a dream» взяли участь14 користувачів, з яких підтримало проєкт – 12, не підтримало проєкт – 2, надано пропозицій - 0. В обговоренні пропозиції № 3: «Cultura Incognita») взяли участь 7 користувачів, з яких підтримало проєкт – 6, не підтримало проєкт – 1, надано пропозицій - 0.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення: пропозицій не надано.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення. Враховуючи, що пропозицій у визначений термін надано не було, проєктну заявку міста Києва на участь у конкурсі Українського культурного фонду «Велика культурна столиця» буде підготовлено у встановлені терміни — до 15 січня 2020 року відповідно до концептуального напрямку «To have a dream», який набрав найбільшу кількість голосів під час громадського обговорення на офіційному інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.