КМДА Київська міська державна адміністрація


16 жовтня 2015

Звіт про проведене громадське обговорення проекту рішення Київської міської ради «Про затвердження міської цільової програми інформатизації міста Києва на період 2016 - 2018 років»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення: Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акту, винесеного на обговорення: Проект рішення Київської міської ради «Про затвердження міської цільової програми інфраструктури міста Києва на період 2016 - 2018 років».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні: Інститути громадянського суспільства, їх об’єднання, мешканці та гості столиці – відвідувачі офіційного інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проекту прийняли участь 115 користувачі, надано 5 пропозицій.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

з/п

Пропозиція

Результат

Підстава не врахування пропозиції

1.

Впровадити план чітких дій щодо реалізації етапів впровадження міської цільової програми

Враховано

---

2.

Викласти проект міської цільової програми в іншій редакції з врахуванням положень, що зазначені у рішенні Київської міської ради по програмі.

Не враховано

Вказані положення затверджено у Рішенні Київської міської ради

3.

Розробка та впровадження інформатизації медичних установ

Не враховано

Даний напрямок вже враховано у програмі «Київ Смарт- Сіті»

4.

Створення єдиної бази розкладів маршрутів усього громадського транспорту з можливістю на основі цих даних побудувати маршрут для пасажира. Розробка Єдиного електронного квитка

Враховано

---

5.

Визначення типу інших джерел фінансування

Враховано

---

 

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

З урахуванням пропозицій доповнити проект «Комплексної міської цільової програми інформатизації міста Києва на період 2016 - 2018 років»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.