КМДА Київська міська державна адміністрація


24 жовтня 2019

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про затвердження змін до Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Київська міська клінічна лікарня № 5»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження змін до Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Київська міська клінічна лікарня № 5».

 

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проєкту прийняло участь 3 користувача, з яких підтримало проєкт розпорядження 3 користувачів, не підтримало проект розпорядження – 0, запропоновано пропозицій - 0.

 

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Пропозиції не надійшли.

 

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення: 

Враховуючи, що пропозиції від мешканців не надійшли, зазначений проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження змін до Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Київська міська клінічна лікарня № 5» буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.