КМДА Київська міська державна адміністрація


2 серпня 2018

Звіт про проведене громадське обговорення проекту рішення Київської міської ради «Про внесення змін до Положення про надання фінансово-кредитної підтримки малим та середнім підприємствам у місті Києві, затвердженого рішення Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проект рішення Київської міської ради «Про внесення змін до Положення про надання фінансово-кредитної підтримки малим та середнім підприємствам у місті Києві, затвердженого рішення Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053». 

 3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі Єдиного веб-порталу територіальної громади міста Києва (https://kyivcity.gov.ua/). В обговоренні проекту взяли участь 10 користувачів, з яких підтримало проект рішення 6 користувачів,
не підтримали проект рішення – 4, запропоновано пропозицій – 0.

 4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Пропозиції не надійшли.

 5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Проект рішення Київської міської ради «Про внесення змін до Положення про надання фінансово-кредитної підтримки малим та середнім підприємствам у місті Києві, затвердженого рішення Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053»буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.