КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2015

Повідомлення про початок громадського обговорення проекту розпорядження Київської міської державної адміністрації «Про затвердження нормативів питного водопостачання та норм споживання послуг з централізованого постачання холодної води, централізованого постачання гарячої води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) у місті Києві»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення.

Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження нормативів питного водопостачання та норм споживання послуг з централізованого постачання холодної води, централізованого постачання гарячої води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) у
місті Києві» з метою встановлення нормативів питного водопостачання для визначення розрахункової кількості питної води, яка необхідна для забезпечення питних, фізіологічних, санітарно-гігієнічних та побутових потреб однієї людини протягом доби у місті Києві, а також норм споживання послуг з централізованого постачання холодної води, централізованого постачання гарячої води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для проведення нарахувань споживачам цих послуг у разі відсутності або тимчасової несправності засобів обліку. 

3. Альтернативні варіанти вирішення питання.

- схвалення громадськістю проекту акта без зауважень;

- схвалення громадськістю проекту акта із урахуванням отриманих пропозицій та зауважень.

4. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення.

- виконавці послуг з централізованого постачання холодної води, централізованого постачання гарячої води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем);

- мешканці м. Києва.

5. Можливі наслідки приведення в життя кожного альтернативного рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін.

- забезпечення реалізації принципів відкритості, доступності та прозорості нарахувань за спожиті послуги з централізованого постачання холодної води, централізованого постачання гарячої води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для споживачів зазначених послуг у місті Києві.

6. Спосіб забезпечення участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін.

- публікація проекту акта на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації.

7. Термін проведення громадського обговорення:

З 14 лютого 2015 року до 14 березня 2015 року.

8. Форма громадського обговорення:

Електронна консультація

9. Подання пропозицій і зауважень за формою:

До 15 березня 2015 року прохання подати відповідні пропозиції або зауваження

Прізвище

_____________________________________________________________

Ім’я

_____________________________________________________________

По батькові

_____________________________________________________________

Тел./факс/ e-mail

_____________________________________________________________

Пропозиції

_____________________________________________________________

10. Адреса подання пропозицій і зауважень, що винесене на громадське обговорення:

Управління природних монополій Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, 01001, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 15а, [email protected].

Також, ознайомитись та залишити відповідні пропозиції або зауваження до проекту План дій з реалізації Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» у 2014-2015 роках у місті Києві можна в рубриці
«Е-МІСТО» – Громадське обговорення проектів нормативно-правових актів на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації за посиланням: http://projects.kievcity.gov.ua/

11. Прізвище, ім'я, по батькові відповідальної особи:

тел. (044) 279 12 66, Губень Наталія Віталіївна, начальник відділу водопровідно-каналізаційного господарства управління природних монополій Департаменту житлово-комунальної інфраструктури.

12. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднений на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації у розділі «Консультації з громадськістю» не пізніше, ніж за два тижні після закінчення обговорення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.