КМДА Київська міська державна адміністрація


19 вересня 2017

Повідомлення про проведеннягромадського обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 14 травня 2013 року № 694 «Про встановлення тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів, які надаються Комунальним підприємством «Київтранспарксервіс»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської  ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 14 травня 2013 року № 694 «Про встановлення тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів, які надаються Комунальним підприємством «Київтранспарксервіс».

Зазначеним проектом розпорядженняпередбачено запровадження диференційованих абонементних талонів на послуги з користування відведеними майданчиками для платного паркування легкових автомобілів  на один день, один місяць та один квартал, які надаються Комунальним підприємством «Київтранспарксервіс».

 

3. Альтернативні варіанти вирішення питання:

а). незапровадження диференційованих абонементних талонів на послуги зкористування відведеними майданчиками для платного паркування легковими автомобілями;

б). встановлення вартості абонементних талонів на послуги з користування відведеними майданчиками для платного паркування легкових автомобілів на один день, один місяць, один квартал.

 

4. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюються дія прийняття розпорядження:

  • населення, яке користується відведеними майданчиками для платного паркування легкових автомобілів;
  • комунальне підприємство «Київтранспарксервіс».

 

5. Можливі наслідки проведення в життя кожного альтернативного рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

а). незапровадження диференційованих абонементних талонів на послуги з користування відведеними майданчиками для платного паркування легкових автомобілів є:

- неприйнятною альтернативою для осіб, які є власниками або мають право користування легковими автомобілями, оскільки доведеться сплачувати за користування паркувальними майданчиками за діючими погодинними тарифами відповідної зони паркування, які значно перевищують вартість запропонованих абонементних талонів;

- неприйнятноюальтернативою для комунального підприємства «Київтранспарксервіс», оскількипідприємство недоотримує доходи від надання послуг з користування відведеними майданчиками для платного паркування легкових автомобілів внаслідок відсутності адміністративної відповідальності автовласників за несплату коштів за користування послугами з паркування транспортних засобів

б). встановлення диференційованої вартості абонементних талонів на послуги з користування відведеними майданчиками для платного паркування легкових автомобілів є:

- бажаною альтернативою для осіб, які є власниками або мають право користування легковими автомобілями, оскільки встановлюється диференційована вартість абонементних талонів за послуги з користування відведеними майданчиками для платного паркування легкових автомобілів, з урахуванням запроваджених знижок, на меншому рівні від плати за користування паркувальними майданчиками для платного паркування легкових автомобілів при погодинній оплаті за діючими тарифами;

- бажаною альтернативою для комунального підприємства «Київтранспарксервіс», оскільки сприятиме покращенню організації дорожнього руху та збільшенню доходів підприємства та відповідно надходжень до міського бюджету

 

6. Спосіб забезпечення участі в обговоренні представників визначення соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

Надання пропозицій та зауважень до оприлюдненого проекту розпорядження на офіційному Інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації.

 

7. Терміни проведення публічного громадського обговорення:

19 вересня 2017 року - 04 жовтня 2017 року

 

8. Форма громадського обговорення:

Електронні консультації.

 

9. Подання пропозицій і зауважень за формою:

До 04 жовтня2017 року прохання подавати відповідні пропозиції або зауваження.

Прізвище ________________________________________________________

Ім’я _____________________________________________________________

По батькові _______________________________________________________

Організація (установа) _____________________________________________

Посада ___________________________________________________________

Тел./факс/e-mail ___________________________________________________

 

10. Адреса подання  пропозицій і зауважень, що винесені на громадське обговорення:

Управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій, 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, cinpolit@ kievcity.gov.ua

 

11. Прізвище, ім’я, по батькові відповідальної особи:

  • Стрижиус Олена Володимирівна, заступник директора Департаменту -начальник управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій;
  • Шевцова Віта Єгорівна, тел. (044) 529 93 99, начальник відділу ціноутворення на соціально значущі товари та послуги управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій;
  • Бєлова Ірина Миколаївна, тел. (044) 529 92 44, головний спеціаліст відділу ціноутворення на соціально значущі товари та послуги управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій.

 

12. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднений на офіційному Інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації не пізніше, ніж за два тижні після закінчення обговорення.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.