Головна  →  Звіти  →  6 липня 2017

Звіт про проведене громадське обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про внесення змін до Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Національний медичний університет імені О. О. Богомольця»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

            Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

            Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Національний медичний університет імені О. О. Богомольця».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

            Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного Інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проекту прийняли участь 23 користувача, з яких підтримало проект розпорядження 22 користувача, не підтримали проект розпорядження – 1, запропоновано пропозицій - 1.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

№ п/п

Пропозиції

Результат:

враховано/

не враховано

Підстава не врахування пропозиції

1.

НМУ ім. Богомольця є вишем, який підпорядковано МОЗ та як всякий виш він має виконувати і розпорядження МОН. Але КМДА не вправі впливати на діяльність цього університету чи встановлювати тарифи на його послуги.

Не враховано

Відповідно до пункту 12 додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.96 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо  регулювання цін (тарифів)» Київська міська державна адміністрація регулює (встановлює) тарифи на платні послуги, що надають лікувально-профілактичні державні і комунальні заклади охорони здоров’я, крім закладів охорони здоров’я МВС, окремих науково-дослідних установ Національної академії медичних наук, які є учасниками пілотного проекту щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги.

З огляду на викладене, тарифи на платні послуги, які планує надавати Національний медичний університет імені О. О. Богомольця встановлюються розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). 

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

              Вказана пропозиція опрацьована. З урахуванням зазначеного проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Національний медичний університет імені О. О. Богомольця» буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення. 

Перейти до спискуВерсiя для друку