КМДА Київська міська державна адміністрація


15 березня 2017

Звіт про проведене громадське обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про внесення змін до Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» Дніпровського району міста Києва»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» Дніпровського району міста Києва»

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного Інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проекту прийняли участь 43 користувачі, з яких підтримало проект розпорядження 24 користувача, не підтримали проект розпорядження -19, запропоновано пропозицій - 1.

4.  Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

 

№ п/п

Пропозиції

Результат:

враховано/

не враховано

Підстава не врахування пропозиції

1.

Какие именно изменения в тарифах, в какую сторону? Нашел в интернете старые тарифы, с новыми разницы не увидел. Обьясните популярно какие планируется ввести, что изменится.

Не враховано

Чинним розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 12.10.2015 № 1023 підприємству  встановлено 21 тариф на платні медичні послуги. Проектом розпорядження, який оприлюднено для громадського обговорення, підприємству розширюється  перелік платних послуг на 23 тарифи, а саме тарифи за кодами  022-044, що за обсягом  становить більше половини від  вже затверджених тарифів.

Згідно п. 2.28 наказу Міністерства юстиції України від 12 квітня 2005 року № 34/5 «Про вдосконалення порядку державної реєстрації нормативно-правових актів у Міністерству юстиції України та скасування рішення про державну реєстрацію нормативно-правових актів» у разі внесення до нормативно-правового акта (структурної одиниці) змін, що за обсягом становлять більше половини тексту або істотно впливають на зміст, акт (структурну одиницю) цей акт необхідно викласти в новій редакції

 

5.  Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Вказані пропозиції опрацьовані. З урахуванням зазначеного, проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» Дніпровського району міста Києва»» буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.