КМДА Київська міська державна адміністрація


30 листопада 2016

Звіт про проведене громадське обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю «ДОРОЖНА КАРТА» розміру автостанційного збору на 2016-2017 роки для автостанції»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю «ДОРОЖНА КАРТА» розміру автостанційного збору на 2016-2017 роки для автостанції».

 

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного Інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проекту прийняли участь 6 відвідувачів, з яких підтримало проект розпорядження - 3 відвідувачі, не підтримали проект розпорядження – 3 відвідувачі, запропоновано пропозицій - 0.

 

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Пропозиції не надійшли.

 

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Пропозиції від мешканців міста Києва – відвідувачів офіційного Інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації не надійшли. Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю «ДОРОЖНА КАРТА» розміру автостанційного збору на 2016-2017 роки для автостанції» буде видано в запропонованій редакції.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.