КМДА Київська міська державна адміністрація


7 листопада 2016

Повідомлення про проведення громадського обговорення проекту рішення Київської міської ради «Про затвердження міської комплексної програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 - 2019 рр.»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент суспільних комунікацій

 

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення.

Проект рішення Київської міської ради «Про затвердження міської комплексної програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 - 2019 рр.».

Проект рішення Київської міської ради «Про затвердження міської комплексної програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 - 2019 рр.» розроблено з метою створення сприятливих умов для подальшого розвитку громадянського суспільства, вдосконалення співпраці місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з організаціями громадянського суспільства, зміцнення організаційно-правових, фінансово-економічних засад місцевого самоврядування, створення сприятливих умов для участі киян у вирішенні питань місцевого значення.

 

3. Альтернативні варіанти вирішення питання.

- схвалення громадськістю проекту рішення Київської міської ради «Про затвердження міської комплексної програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 - 2019 рр.»;

- схвалення громадськістю проекту рішення Київської міської ради «Про затвердження міської комплексної програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 - 2019 рр.» із урахуванням отриманих пропозицій та зауважень.

 

4. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення.

- органи виконавчої влади та місцевого самоврядування;

- організації громадянського суспільства;

- мешканці м.Києва.

 

5. Можливі наслідки проведення в життя кожного альтернативного рішення для різних соціальних групп населення та заінтересованих сторін.

- створення сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства, налагодження ефективної взаємодії з громадськістю на засадах партнерства, створення додаткових можливостей для задоволення суспільних потреб та інтересів з використанням різноманітних форм демократії участі, громадської ініціативи та самоорганізації;

- забезпечення сприятливих умов для вдосконалення співпраці місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з організаціями громадянського суспільства, системного аналізу процесів у сфері суспільно-політичних відносин, підвищення рівня поінформованості населення щодо діяльності місцевої влади та дієвого зворотнього зв’язку;

- зміцнення системи органів самоорганізації населення м. Києва та забезпечення її інформаційно-методичною та фінансово-технічною підтримкою, що в свою чергу дозволить створити ефективний механізм вирішення соціально-побутових, економічних та культурних проблем жителів будинків, вулиць, кварталів та мікрорайонів міста.

 

6. Спосіб забезпечення участі в обговоренні представників визначених соціальних групп населення та заінтересованих сторін.

- публікація проекту рішення Київської міської ради «Про затвердження міської комплексної програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 - 2019 рр.» на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації, на веб-сторінці Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

 

7. Термін проведення громадського обговорення:

З 08 листопада 2016 року до 22 листопада 2016 року.

 

8. Форма громадського обговорення:

Електронна консультація

 

9. Подання пропозицій і зауважень за формою:

До 22 листопада 2016 року прохання подати відповідні пропозиції або зауваження

Прізвище __________________________________________________________

Ім’я ______________________________________________________________

По батькові ________________________________________________________

Організація (установа) _______________________________________________

Посада ____________________________________________________________

Тел./факс/ e-mail ____________________________________________________

Пропозиції _________________________________________________________

 

10. Адреса подання пропозицій і зауважень, що винесене на громадське обговорення:

Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, 01001, м.Київ, вул.Хрещатик, 50-б, [email protected]

Також, ознайомитись та залишити відповідні пропозиції або зауваження до проекту рішення Київської міської ради «Про затвердження міської комплексної програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у        м. Києві на 2017 - 2019 рр.» можна в рубриці «Е-МІСТО» - Громадське обговорення проектів нормативно-правових актів на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації за посиланням:

 

11. Прізвище, ім'я, по батькові відповідальної особи:

(044) 278 29 98, (063) 624 76 43, Петрова Наталія Петрівна, начальник відділу комунікацій з громадськістю Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій.

 

12. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднений на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації у розділі «Консультації з громадськістю» не пізніше, ніж за два тижні після закінчення обговорення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.